Besök Eget Företag STHLM!

Välkommen till Eget Företag STHLM, den ultimata mötesplatsen för företagsamma människor som vill ta sin verksamhet till nästa nivå! Vi är glada att kunna presentera vårt event som äger rum i samarbete med partners.

Hos oss får du chansen att lyssna på inspirerande föreläsningar och delta i praktiska workshops som ger dig nya insikter och verktyg för att utveckla dig och ditt företag. Genom att nätverka med andra företagare och besöka vår utställning med spännande produkter och tjänster, kan du hitta nya affärsmöjligheter och samarbeten.

Efter en fullspäckad eftermiddag bjuder vi på en avslappnad afterwork med underhållning och möjlighet att affärsmingla med både andra besökare och utställare. Detta är det perfekta tillfället att knyta nya kontakter och stärka befintliga relationer.

Kom och upptäck nya affärsmöjligheter tillsammans med oss på Eget Företag STHLM. Vi ser fram emot att träffa dig!

Medverka som utställare på Eget Företag STHLM

Är du redo att ta din verksamhet till nästa nivå? Bli en del av Eget Företag STHLM – En nytänkande mötesplats för dig som företagare! Ta chansen att bli en av våra inspirerande utställare under eventet som vi arrangerar i samarbete med partners.

Vårt fokus är att skapa en unik mötesplats för drivna företag som vill utvecklas. Som utställare på Eget Företag STHLM får du möjligheten att visa upp dina produkter och tjänster för en engagerad publik av likasinnade företagare. Med vårt event vill vi skapa den perfekta miljön för dig att nätverka med andra företagare, öka din synlighet och stärka din position på marknaden.

Vi erbjuder en eftermiddag med utställning, föreläsningar och workshops av högsta kvalitet som öppnar upp för nya idéer och verktyg för att ta ditt företag till nästa nivå. Efter eventet har du som utställare också möjlighet att delta i vår efterföljande after work där du kan fortsätta att nätverka med både utställare och besökare. Njut av trevlig underhållning och gott sällskap i en avslappnad miljö samtidigt som möjligheten för nya samarbeten kan skapas.

 

Vill du visa upp ditt företag och träffa likasinnade företagare, är Eget Företag STHLM rätt plats för dig. Anmäl ditt intresse idag för att säkra din plats!