Mötesplatsen för dig som företagare

Välkommen till Eget Företag STHLM - den ultimata mötesplatsen för företagare som vill ta sin verksamhet till nästa nivå! Vi är glada att kunna presentera vårt event i samarbete med partners.

Eget Företag STHLM 

Vi erbjuder en eftermiddag som övergår till kväll med utställning, föreläsningar och workshops av högsta kvalitet som öppnar upp för nya idéer och verktyg för att ta ditt företag till nästa nivå.  Delta i vår efterföljande afterwork med DJ underhållning och mycket mer där du kan fortsätta att nätverka med både utställare och besökare. Njut av trevlig underhållning och gott sällskap i en avslappnad miljö samtidigt som möjligheten för nya samarbeten kan skapas.

Årets Inspirationsföreläsare

MIKAEL AHLSTRÖM 

The Power of Network

Marcus Törnell & Kim Söderholm Nelly

Så bygger du ett starkt varumärke för ditt företag.

NADIR FAZAL

Maximera synligheten på Google och konvertera besökare till kunder. 

Partners

Eget Företag STHLM

Välkommen till vår mötesplats med utställning, föreläsningar och nätverkande i samarbete med The Park Södra.

Magnus Ladulåsgatan 1
118 65 STOCKHOLM

Helena Rex
Head of Business Development, The Park Group

På The Park har vi ett genuint engagemang för företagande. Vi är övertygande om att kunskapsdelning och nätverkande är centralt för att individer, team och företag ska kunna utvecklas och växa. Därför är vi extra glada över att samarbeta med STHLM Business Festival och vi ser fram emot att ses!

Linn Ney
Verksamhetsansvarig, NyföretagarCentrum Stockholm

Vi på Nyföretagarcentrum Stockholm ser fram emot att delta i STHLM Business Festival den 6 september där vi får möjlighet att, tillsammans med våra kunder, delta i inspirerande föreläsningar. Det blir en perfekt kick-off inför hösten och det ska bli spännande att träffa både nya och etablerade företagare i The Park Södras avslappnade och trevliga miljö.